Whatsapp:

+31 (0) 658836859

Email:

info@nieuwe-nagels.nl

Leuk nieuws! vanaf vandaag 12 januari 2020 hebben wij drie fantastische SocialDeal aanbiedingen lopen, welke dit zijn leest u hier!

#1

Gelpolish Manicure Naturel van €20 voor €10

De gelpolish manicure naturel begint met het vijlen en buffen van de natuurlijke nagels. Daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd en geknipt indien nodig. De nagels worden voorzien van een glanslaag met gelpolish. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriemolie en vervolgens een ontspannende handmassage.

#2

Gelpolish Manicure met kleur van €25 voor €12,50

De gelpolish manicure met kleur begint met vijlen en buffen van de natuurlijke nagels. Daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd en geknipt indien nodig. De nagels worden voorzien van een basecoat, twee keer een kleurlaag en een matte of glanzende topcoat. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriemolie en vervolgens een ontspannende handmassage. Ook kunt optioneel Nail Art toevoegen per nagel.

#3

Polygel versteviging natuurlijke nagels van €38 voor €19

Polygel op de natuurlijke nagels geeft de stevigheid van Acryl of Gel. Het is het lichter om te dragen en het blijft over het algemeen beter zitten dan Acryl en Gel. Natuurlijk kan er gekozen worden uit een natuurlijke look of een kleurtje. De behandeling wordt afgesloten met verzorgende nagelriem olie en vervolgens een ontspannende handmassage. Ook kunt optioneel Nail Art toevoegen per nagel.  Na 3 a 4 weken kunt u de uitgroei van nagels weer laten opvullen.

Voorwaarden:

  • Geldig van ma t/m vrij en vrijdagavond o.b.v beschikbaarheid.
  • U dient een afspraak te boeken via de website van Nagelstudio Nieuwe Nagels. Bij het online boeken van de afspraak verzoeken wij u de SocialDeal coupon code in te voeren in het hiervoor bestemde formulier.
  • Maximaal 1 voucher per persoon + meerdere om cadeau te geven.
  • Kom met schone nagels (lakvrij) naar de behandeling.
  • Voor het verwijderen van oude nagellak wordt een meerprijs van €5,- gerekend, voor het verwijderen van oude kunstnagels een meerprijs van €15,-
  • Vanaf 16 jaar en ouder.
  • Duobehandelingen zijn niet mogelijk. (je kunt eventueel wel na elkaar en even op elkaar wachten)

Wilt u ook gebruik maken van één van deze leuke deals kunt u deze nu kopen via de site van Social Deal. Klik hier om naar de deal te gaan!

Aanbevolen artikelen

Chat met de nagelstyliste.
Stuur een WhatsApp