Whatsapp:

+31 (0) 658836859

Email:

info@nieuwe-nagels.nl

Afgelopen dinsdag 11 januari 2020 had ik een training. In deze training leerde ik hoe ik de nagelriemen zo kon behandelen en verzorgen dat deze er nóg netter uitzien. Dat betekent dat ik voortaan dichter vanuit de nagelriemen kan beginnen met lakken. Hierdoor houdt de gelpolish iets langer dan normaal.

Door deze procedure voortaan toe te passen in mijn salon kan ik iedereen nog mooiere nagels geven. De prijzen van de Gelpolish behandeling blijven hetzelfde, alleen de tijden veranderen hierdoor.

Zo is hier duidelijk te zien dat er een aantal milimeter tussen de gelpolish en de nagelriem zit.
Hier ziet u een Combi Manicure waarbij de nagelriemen netter zijn en de Gelpolish vanuit de nagelriemen gelakt is.

Nieuw: Spa Manicure Behandeling

Tijdens de Spa Manicure worden de handen in een warm/lauw badje met Olie gedaan. De Nagelriemen en huid rondom de nagels worden hierdoor zachter en eelt is makkelijker te verwijderen. Tijdens het badje worden de handen verzorgd met een scrub en worden de nagels in vorm gevijld. Ook worden de nagelriemen naar achter geduwd en wordt overtollig huid en dode huidcellen verwijderd. Na het verzorgende badje worden de nagels opgeruwd en zijn deze direct klaar voor de applicatie van normale nagellak of gelpolish. Na de lak wordt er nog een heerlijke handmassage uitgevoerd en de nagels worden met olie ingesmeerd.

Tijdens deze behandeling komt u helemaal tot rust doormiddel van aromatherapie en rustgevende muziek.

Onder de knop extra’s tijdens het boeken van de behandeling kunt u kiezen voor een behandeling waarbij er gepraat mag worden, of als u daar interesse in heeft, een stille behandeling.

Voor prijzen van deze behandelingen kijkt u hier.

Wilt u de behandeling boeken klik dan hier.

Aanbevolen artikelen

Chat met de nagelstyliste.
Stuur een WhatsApp